FAQ

Hoe verloopt het bestelproces?
Je plaatst een bestelling in de webshop. Als de betaling is ontvangen, wordt het bestelproces in gang gezet. je ontvangt dan een bevestigingsmail en ook een voorbeeld van hoe jouw muur gaat worden. Heb je afwijkende maten? Zie volgende vraag!

Mijn muur heeft hele afwijkende maten, kan ik mijn behang zien voordat ik bestel?
Jazeker, je kan ons hier altijd voor mailen. je ontvangt dan een voorbeeld op maat van hoe jouw muur zal worden.

Kan ik een staal bestellen?
Wil je een staal thuisgestuurd krijgen? Dat kan. Een staal kost €25,00.
Omdat bij Muralia alles op maat is, worden ook de stalen per klant gedrukt. Vandaar deze kosten, maar je kunt dus ook precies laten drukken wat jij wil, qua kleur en design. Vul bij bestellen bij Ópmerkingen’de naam en het nr van van het ontwerp in en eventuele wensen. Bij een eventuele bestelling wordt de helft van dit bedrag verrekend!

Wat is de levertijd van Muralia?
Levertijd is maximaal 3 werkweken. Spoedbestellingen kunnen worden gedaan in overleg, er zijn meestal wel extra kosten aan verbonden.
Dit omdat er dan extra ombouwtijden, orderverwerkingstijden en verzendkosten zijn. Indien nodig kunt u altijd informeren naar uw levertijd.
Heeft u hierover vragen, dan mail deze naar info@muralia.nl

Zit er een behanghandleiding bij het behang?
Op deze site staat een duidelijke uitleg.
Je kunt ook hier een filmpje bekijken!
 
Moet ik bij het doorgeven van de maten van mijn muur extra ruimte voorzien?
Wij raden aan een aantal centimeters extra te nemen. Het is erg moeilijk precies recht te plakken en vaak zijn muren ook niet precies recht. Tel daarom 10 cm op bij jouw maten. Dus als een muur 300 x 250 cm is, geef je door: 310 x 260 cm. De extra randen kun je dan makkelijk wegsnijden voor een strak resultaat.
 
Ik ben niet thuis als de bezorger komt: wat nu?
Mocht u onverhoopt niet thuis zijn als de bezorger komt, plak dan een briefje op uw deur en vraag om het af te geven bij de buren. De chauffeur zal er geen probleem van maken. Het is voor ons heel erg lastig om te achterhalen, waar het pakket zich bevindt, of om nog wijzigingen aan te brengen als wij het pakket hebben aangeboden aan de transporteur.
 
Kan het behang geretourneerd worden?
Elke bestelling wordt op maat gemaakt. Het is daarom helaas niet mogelijk een bestelling te retourneren.
 
Mag het behang in de badkamer geplakt worden?
Dat kan, het is wel heel belangrijk dat alle randen goed afgekit worden. Als er namelijk water achter het behang komt, zal het los gaan laten. Het behang zelf is waterafstotend! Dus geschikt voor badkamers, keukens maar bijvoorbeeld ook de horeca.
 
Heb je toch nog een andere vraag? Mail dan naar info@muralia.nl