Muralia is een stevige, pvc-vrije en luxueuze wandbekleding uit één stuk (dus geen naden!). Het oppervlak heeft een warme linnenachtige structuur. Deze topkwaliteit muurbekleding is afwasbaar, brandvertragend en kan zelfs in de badkamer gebruikt worden. Wordt gratis én gebruiksklaar bij je thuis afgeleverd. Kies uit de Muralia collectie, Muralia Kids of ga voor een custom ontwerp!
Muralia is uniek, altijd op maat gemaakt, en altijd in lijn met de laatste trends. Een echte eyecatcher die meteen sfeer in huis brengt. 
Muralia is gestart in 2019 door grafisch vormgever Sophy Renou. ‘In het verleden heb ik veel muurschilderingen gemaakt, bij particulieren maar ook bij bedrijven. En heel vaak dacht ik dan: kon ik mijn werk maar uitprinten en op de muur plakken”. Dat kan nu dus!

Persoonlijke aandacht
Muralia onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht die er voor iedere klant is. Heb je een vraag over de kleuren, of bijvoorbeeld of het design iets lichter of juist donkerder gemaakt kan worden? Omdat Sophy zelf elke bestelling afhandelt, ís er die ruimte.

Werkwijze
Als je een ontwerp gekozen hebt uit de standaard collectie kun je op de bestelpagina de maten ingeven die het behang moet hebben. Dit is de maat van de muur met rondom 5cm extra ruimte (dus afmeting + 10 cm). Voor een muur van 280cm hoog is dus behang nodig van 290cm. Je vult dan dus 290cm in als hoogte. Na het invullen van de maten kun je zien wat de totaalprijs zal zijn. Dit is inclusief verzendkosten (voor Nederland). Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail en ook zo spoedig mogelijk het voorbeeld van jouw op maat gemaakte design. Hierin zijn nog kleine aanpassingen mogelijk, zoals lichter/donkerder, kleurstelling of uitsnede. Afhankelijk van de gewenste wijzigingen kan er een meerprijs bijkomen. Na een akkoord over het ontwerp wordt het geprint en verstuurd.

Voorbeeldstaal
Wil je een staal thuisgestuurd krijgen? Dat kan. Een staal kost €25,00.
Omdat bij Muralia alles op maat is, worden ook de stalen per klant gedrukt. Vandaar deze kosten, maar je kunt dus ook precies laten drukken wat jíj wil, dus qua kleur of design.
Vul bij het bestellen bij ‘Opmerkingen’ de naam en het nr van het ontwerp in en eventuele wensen.Een staal is altijd A3 formaat met het ontwerp er verkleind op gedrukt. Zo zie je zo veel mogelijk van de kleuren.Klik hier om een voorbeeldstaal te bestellen. Bij een bestelling wordt de helft van dit bedrag verrekend!

Uiteraard mag je ook altijd vooraf mailen met een vraag over een ontwerp en wat de mogelijkheden zijn!

Het behang wordt geleverd op een rol in een lange kartonnen koker. Het is heel eenvoudig zelf te plakken, of je kunt het laten plakken door een professional. Voor instructies over het aanbrengen kijk hier.

Een paar van onze Projecten